banner157

21 Haziran 2018 Perşembe

BAKIMSIZ MEZARLIKLAR VATANDAŞLARI ÇİLEDEN ÇIKARDI

ÇALIMLI 'DAN ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Geçtiğimiz günlerde Gevaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıklayan Emin Çalımlı, çalışmaları hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.

12 Ocak 2018 Cuma 10:40
Bu haber 259 kez okundu
ÇALIMLI 'DAN  ÇOK ÖNEMLİ  AÇIKLAMALAR

2018 yılının ilk ayında gerçekleştirilecek olan Gevaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına aday olduğunu açıklayan Çalımlı, üyelerin desteği ile birlikte odanın vizyonunu yükseltmeyi hedeflediğini ifade etti. Gazetemize açıklamalarda bulunan Çalımlı, şu ifadelere yer verdi;
 “Odamıza ait bir hizmet binası yaptırmak için çalışacağız. Odanın imkanları yetmediği taktirde ben ve yönetimindeki arkadaşlarımız kendi imkanımızla bu binayı yapacağız. Halk Bankası'nın şubesi olmazsa bile en azından bir ATM'sini ilçemizde kurmak için çalışma başlatacağız. Çeşitli proje ve kredilerden esnafımızı bilgilendireceğiz. Kayıt dışı esnaf ve seyyar satıcılar ile ilgili büyük bir mücadele edeceğiz.  Odanın gelir- gider ve işleyişini şeffaf bir şekilde yapacağız. Tüm siyasi partilerle eşit mesafede olacağız.  Tüm kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkiler içinde olacağız. Kazanmamız taktirde bize oy veren yada vermeyen tüm esnafımıza eşit hizmet vereceğiz.”

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

• Ad Soyad:

• Yorum:

@name x

• UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    ÖZEL HABER
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    NAMAZ VAKİTLERİ
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    SPOR TOTO SÜPER LİG
    Tür seçiniz:
    E-GAZETE
    • Gevaş Sesi.com - 27 Eylül 2017 Manşeti
    • Gevaş Sesi.com - 09 Eylül 2016 Manşeti
    SENDE YAZ

Siz de yazmak istemez misiniz?

ARŞİV